sOL OCH SNART SOMMARLOV :)

Hej !
Nu var det ett tag sen som jag bloggade som vanligt :/ Usch vad jag är dålig på detta alltså . Men som jag skrivit innan så är det /har vart jättemycket i skolan och med konfirnmationen och så satt jag har liksom inte haft den tiden tilöl att blogga. 
Men nu är det snart sommarlov och jag är konfirmerad så det är hur skööönt som heeelst ! :)
Jag har räknat ut att det är ca 11 skoldagar kvar för mig . På måndag ska jag nämligen iväg med elevrådet och träffa andra elevråd och snacka med dom då jag är med i elevrådet . Sen vecka 23 så på tisadagen ska jag på student och på onsdagen så är det ju sverigesnationaldag . Så det är skönt ! Eftersom att jag går i åttan så är det jättemycket att göra massa inlämningar och prov som sjka vara inne ! Det är inte alltid lätt men man får göra så gott som man kan.
Vilket väder det är ute då? helt underbart ! Jag badade för första gången i onsdags eller rättaresagt doppade mig :) Det var riktigt kallt men men.. Det var skönt då det var så varmt ute.
Vad ska ni läsare göra i sommar då?
Själv ska jag ut och segla i 5 veckor ,det ska bli najs får vi hoppas men det är ju skönt om det är fint väder.
Och på torsdag så ska jag gå och göra naglar hos en tjej som är arbetskamrat med min mamma så det ska bli kul , det passar ju perfekt till att jag ska gå på student :) Jag sitter och funderar på om jag ska ha franskt eller glitter men det blir nog glitternaglar då det kanske är lite roligare men jag tycker endå att franskt ser så fräscht ut ! vbad tycker ni ?
Det passar ju bra att gå och göra nagklar nu också så jag ska lära mig och då kan jag ju kolla på hur Natalih som hon heter gör. Så det blir nog bra ! :)
Sen så har jag fortfaande inte fått in några bilder i datorn men jag måste försöka fixa det nu ! Jag blir ju gaaalen på detta asså, men men ... jag får försöka lite mer sen :) Jag är inte världens teknikfreak om man säger så ;)
,en just nu sitter jag på mammas jobb och skriver .
Hopppas att alla har det bra ute i solen ! :)
Kram och hej sålänge :)


RSS 2.0